Çingene Palamudu Izgara tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Nasıl Yapılır?

Çingene Palamudu Izgara nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Çingene Palamudu Izgara Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Çingene Palamudu Izgara tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Nasıl Yapılır?

Bugün sizlerle Çingene Palamudu Izgara nasıl hazırlanır, Çingene Palamudu Izgara yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Çingene Palamudu Izgara için Malzemeler:

1 kg çingene palamudu 1 adet limon ½  fincan zeytinyağı tuz

Çingene Palamudu Izgara Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Balıkların pullarını kazıyarak içlerini temizleyin ve yıkayın. Tuz serpin, bu şekil 1saat bekletin. Ardından ızgara üzerine dizin; kömür ateşi üzerinde de çift taraflı çevirerek pişirin. Zeytinyağını limon ile çırpın, bu sosu servis tabağına aldığınız balıklara dökerek yanında salata ile servis edin.

tarifi-6.jpgtarifi-7.jpg

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡