Çingene Palamudu Izgara tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Nasıl Yapılır?
Çingene Palamudu Izgara nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Çingene Palamudu Izgara Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?
Yayınlanma:
Güncelleme:
Bugün sizlerle Çingene Palamudu Izgara nasıl hazırlanır, Çingene Palamudu Izgara yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…
Çingene Palamudu Izgara için Malzemeler:
1 kg çingene palamudu 1 adet limon ½ fincan zeytinyağı tuz
Çingene Palamudu Izgara Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Balıkların pullarını kazıyarak içlerini temizleyin ve yıkayın. Tuz serpin, bu şekil 1saat bekletin. Ardından ızgara üzerine dizin; kömür ateşi üzerinde de çift taraflı çevirerek pişirin. Zeytinyağını limon ile çırpın, bu sosu servis tabağına aldığınız balıklara dökerek yanında salata ile servis edin.
Yemek Tarifleri