Fırında Ördek tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Fırında Ördek Nasıl Yapılır?
Fırında Ördek nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Fırında Ördek Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?
Yayınlanma:
Güncelleme:
Bugün sizlerle Fırında Ördek nasıl hazırlanır, Fırında Ördek yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…
Fırında Ördek için Malzemeler:
3 adet ördek palazı 3demet maydanoz 60 gr margarin 1fincan su tuz
Fırında Ördek Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Ördekleri temizleyip içlerine birer demet maydanoz doldurun. Tuz serpin. Bunları bir tepsiye yerleştirip suyu ve margarini ekleyin. 180 dereceli fırına sürdüğünüz tepsiyi 5 dk aralarla çıkarıp tepsideki yağlı suyu kaşık kaşık ördeklerin üzerine gezdirin. Bu şekil 1saat pişirin ve fırının ısısını 150 dereceye düşürün. Ördeklerin üzerine kapak kapatıp 10 dk daha pişirin. Tepsideki yağ ile beraber servis tabağına çıkartın.
Yemek Tarifleri