Gemici Çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Gemici Çorbası Nasıl Yapılır?
Gemici Çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Gemici Çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?
Yayınlanma:
Güncelleme:
Bugün sizlerle Gemici Çorbası nasıl hazırlanır, Gemici Çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…
Gemici Çorbası
Gemici Çorbası için Malzemeler:
500 gr koyun döş eti 2 adet soğan 2adet havuç 1 adet kereviz 1adet pırasa 1fincan nohut 1 fincan kuru fasulye 1,5 kaşık margarin 1 kaşık salça 1 kaşık un
Gemici Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Nohut ve fasulyeyi akşamdan ıslatıp ertesi gün haşlayın. Eti kuşbaşı doğrayın, soğan ve yağ ile kavurun. Et suyunu salıp çeksin salçayı ve unu karıştırın. 15 bardak su ekleyip bakliyatı dökün, kaynasın. Öbür taraftan sebzeleri temizleyip doğrayın, tencereye ekleyin. Tuzunu ayarlayıp pişmeye bırakın.
Yemek Tarifleri