Izgara turna balığı tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Nasıl Yapılır?

Izgara turna balığı nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Izgara turna balığı Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Izgara turna balığı tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Nasıl Yapılır?

Bugün sizlerle Izgara turna balığı nasıl hazırlanır, Izgara turna balığı yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Izgara turna balığı için Malzemeler:

6 kişilik 1  kg turna balığı filetosu 1/2 su bardağı bira 1/2 su bardağı ayçiçek yağı 1/4 su bardağı limon suyu 2 yemek kaşığı doğranmış maydanoz 1 çay kaşığı tuz 1/2 çay kaşığı acılı sos çok acı kırmızı biber sosu acısız kırmızı biber

Izgara turna balığı Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Turna balığını 6 parçaya bölün. Derin olmayan bir kaba koyun. Yağı, birayı, limon suyunu, maydanozu ve tuzu karıştırıp, acılı sosu ve çok acı kırmızı biber sosunu ilave edin, hepsini balıkların üstüne dökün. Oda ısısında 1 saat bekletin, arka taraflarını çevirin. Daha sonra balıkları, iyice yağlanmış bir ızgarada ve kömür ateşinde çevirerek pişirin. Üzerlerini kırmızıbiber ile süsleyebilirsiniz.

tarifi-12.jpgtarifi-8.jpg

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡