Kamelya Çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Kamelya Çorbası Nasıl Yapılır?
Kamelya Çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Kamelya Çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?
Bugün sizlerle Kamelya Çorbası nasıl hazırlanır, Kamelya Çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…
Kamelya Çorbası
Kamelya Çorbası için Malzemeler:
3 bardak et suyu 3 bardak süt 2 bardak bezelye 2 kaşık un 1fincan sıvıyağ 50 gr rendelenmiş kaşar peyniri kırmızı toz biber tuz
Kamelya Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Bezelye içini haşlayıp suyunu süzün ve robottan geçirin. Bir tencere içinde yağı kızdırıp unu kavurun, rengi dönünce bezelyeyi karıştırın 3 dk daha kavurun. Ardından et suyu ile sütü tencereye ekleyin tuzunu ayarlayın kaynamaya başlayınca altını kısıp 10 dk daha pişirin. Ocaktan alıp kırmızıbiberi ve rende kaşar peynirini serperek sıcak olarak servis edin.