Karaçay Usulü Domates Çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Nasıl Yapılır?
Karaçay Usulü Domates Çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Karaçay Usulü Domates Çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?
Bugün sizlerle Karaçay Usulü Domates Çorbası nasıl hazırlanır, Karaçay Usulü Domates Çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…
Karaçay Usulü DOMATES ÇORBASI
KARAÇAY USULÜ DOMATES ÇORBASI için Malzemeler:
2 YEMEK KAŞIĞI YAĞ 2 KAHVE FİNCANI UN 3 YEMEK KAŞIĞI DOMATES SALÇASI 1 BARDAK SÜT 1 ADET HAVUÇ TUZ 5 BARDAK SU VEYA ET SUYU 1 ADET KESME ŞEKER ÜZERİ İÇİN: KAŞAR PEYNİRİ (RENDELENMİŞ)
KARAÇAY USULÜ DOMATES ÇORBASI Yemek Tarifi Hazırlanışı:
UN YAĞLA KAVRULUR.SALÇA İLAVE EDİLİR.BİRAZ DAHA KAVRULUR.HAVUÇ RENDENİN İNCE TARAFINDAN RENDELENİR KARIŞIMA KONULUR. .SÜT İLAVE EDİLEREK KARIŞTIRILIR.DAHA SONRA TUZ ŞEKER VE SU DÖKÜLÜR.İYİCE KAYNATILIR.İÇERİSİNDE TOPAKLANMA OLURSA BLENDERLA ÇIRPIN.SERVİSİ RENDELENMİŞ KAŞAR PEYNİRİ DÖKEREK YAPIN