Karışık Çorba tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Karışık Çorba Nasıl Yapılır?
Karışık Çorba nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Karışık Çorba Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?
Yayınlanma:
Güncelleme:
Bugün sizlerle Karışık Çorba nasıl hazırlanır, Karışık Çorba yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…
Karışık Çorba
Karışık Çorba için Malzemeler:
1 adet domates 2 adet yeşilbiber, 3 diş sarımsak, 50 gr margarin, 1 kaşık un, 1 çay bardağı pirinç, 1 kaşık salça, 6 bardak tavuk suyu
Karışık Çorba Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Et suyunu hazırlayın. Pirinci yıkayın. Domatesi rendeleyin biberi doğrayın. Margarini eritin unu katıp kavurun. Salçayı domatesi biberi ve sarımsağı ilave edip örseleyin. Ardından et suyunu katıp kaynadığı vakit pirincini ekleyin. 10 dk daha kaynatarak ateşten alın. Ilındığında servise sunun.
Yemek Tarifleri