Kulak Dolgunluğu ne demek, TDK'ya göre Kulak Dolgunluğu kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

İlk kez duyduğumuz ve manasını hiç bilmediğimiz bazı kelimeler vardır. Kulak Dolgunluğu karşımıza çıkan bu kelimelerdendir. Kulak Dolgunluğu ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Kulak Dolgunluğu kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Kulak Dolgunluğu ne demek, TDK'ya göre Kulak Dolgunluğu kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Kendimizi ifade etmemize olanak sağlayan kelimelerin bazılarının anlamlarını bilmeyiz. Bu nedenle beynimizi kurcalayan soruların cevaplarını araştırmaya koyuluruz. Peki Kulak Dolgunluğu ne demek? Kulak Dolgunluğu TDK sözlük anlamı ne demektir? İşte detaylar..

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi kulak dolgunluğu kelimesi. Peki kulak dolgunluğu ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre kulak dolgunluğu nedir, kulak dolgunluğu kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

KULAK DOLGUNLUĞU NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Kulak dolgunluğu kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre kulak dolgunluğu kelimesi anlamı şu şekildedir:

- İşiterek elde edilen (bilgi)

KULAK DOLGUNLUĞU CÜMLE İÇERİSİNDE KULLANIMI

- Siyasi malumatları hep ağızdan kapma, kulak dolgunluğu şeylerdir.

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡