Kurban Kavurma tarifi, hazırlanışı, Kurban Kavurma Nasıl Yapılır?
Kurban Kavurma nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Kurban Kavurma Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?
Bugün sizlerle Kurban Kavurma nasıl hazırlanır, Kurban Kavurma yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…
Kurban Kavurma için Malzemeler:
1 kg kuzu karaciger 500 gram on koldan et 2 adet bobrek 100 gram uykuluk 100 gram Coz 100 gram badem 50 gram cigerinin DARP yagi 50 gram zeytin yagi 50 gram kuyruk yagi Tuz Dikkat: 100 er gramlık malzemeler kuzunun cigerinin kenarindan ve boynundan cikar, onlar lezzet vericiler olup koyarsanız iyi olur .kasaplar bilir !!
KURBAN KAVURMA Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Önce etleri ve yaglari koyarak 30 dakika pişirin, sonra diğerlerini ilave ederek 30 dakika daha pişirin, Not:sogan, domates, mantar, biber, kimyon, karabiber, kekik vs asla koymayın.