Limonlu Bisküvi tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Limonlu Bisküvi Nasıl Yapılır?
Limonlu Bisküvi nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Limonlu Bisküvi Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?
Yayınlanma:
Güncelleme:
Bugün sizlerle Limonlu Bisküvi nasıl hazırlanır, Limonlu Bisküvi yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…
Limonlu Bisküvi için Malzemeler:
2 bardak un 4 adet yumurta 1 bardak pudra şekeri 5 kaşık tereyağı 4 adet limon kabuğu rendesi 1çaykaşığı tuz
Limonlu Bisküvi Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Oda sıcaklığındaki tereyağını az tuz, pudra şekeri, limon kabuğu ile elde yoğurun; yumurtaları ve unu ilave edip yoğurmaya devam edin. Yumuşak bir hamur olmalı. Bunu da yağlanmış tepsiye kaşık kaşık yuvarlak şekilde döküp 150 derecede pişirin. Fırın içinde tutmadan hemen tepsiden ayırın, soğuk olarak servis edin.
Yemek Tarifleri