Pirinç Çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Pirinç Çorbası Nasıl Yapılır?
Pirinç Çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Pirinç Çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?
Bugün sizlerle Pirinç Çorbası nasıl hazırlanır, Pirinç Çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…
Pirinç Çorbası için Malzemeler:
12 bardak et suyu ½ bardak pirinç 1tutam maydanoz tuz
Pirinç Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Et suyunu hazırlayın, içine pirinç ve tuz katıp kaynatın. Pirinçler yumuşayınca ocaktan alın kıyılmış maydanoz serpip servis edin.
Pirinç Çorbası 2. tarif
Pirinç Çorbası için Malzemeler:
4 bardak et suyu 1çaybardağı pirinç 2 kaşık un 1 kaşık salça 2 kaşık margarin maydanoz tuz karabiber
Pirinç Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Et suyunu bir tencerede hazırlayarak içine salça karıştırın. Pirinci ilave edin, kısık ateşte pişirin. Margarini bir tavada eritin, unu kavurun. Rengi dönünce de pişen çorbanın suyundan 1kepçe karıştırın. Bunu da çorbaya geri dökün. İyice karıştırın ki topak olmasın. En sona tuz ve baharatını ayarlayıp kıyılmış maydanoz serperek servise sunun.
Pirinç Çorbası 3. tarif
Pirinç Çorbası için Malzemeler:
2 kaşık pirinç 1 adet domates 1 kaşık margarin 2 bardak et suyu maydanoz tuz
Pirinç Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Bir tencere içinde et suyunu hazırlayın, yıkadığınız pirinci ekleyip kaynamaya bırakın. Domatesi rendeleyin, maydanozu kıyın. Ayrı bir tavada yağı eritip domatesi kavurun, kıyılmış maydanozu karıştırın, arzu ederseniz baharat serpin ve bu sosu pişen çorbaya yedirip servise sunun.