Şişte Bıldırcın tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Şişte Bıldırcın Nasıl Yapılır?

Şişte Bıldırcın nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Şişte Bıldırcın Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Şişte Bıldırcın tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Şişte Bıldırcın Nasıl Yapılır?

Bugün sizlerle Şişte Bıldırcın nasıl hazırlanır, Şişte Bıldırcın yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Şişte Bıldırcın için Malzemeler:

10 adet bıldırcın 10 adet asma yaprağı 10dilim francala 100 gr margarin tuz

Şişte Bıldırcın Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Francala dilimlerinin kabuklarını soyun, bıldırcınların üzerinde kalan tüyleri ıslak bezle silin iyice temizleyerek tuz serpin, bir tava içinde de margarini eritin. Francalaları tavada çift taraflı kızartıp tabağa çıkarın. Tuzladığınız bıldırcınları asma yapraklarına enine sarıp bağlayın ve uzunlamasına da şişe geçirin. Her şişe iki bıldırcın geçirebilirsiniz. Şişleri harlı kömür ateşi üzerinde asma yaprakları yanarcasına kızartın. 10 dk çevirerek pişirin ve kızarttığınız ekmek dilimleri ile servise sunun.

tarifi-8.jpgtarifi-12.jpg

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡