Toga Çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Toga Çorbası Nasıl Yapılır?

Toga Çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Toga Çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Toga Çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Toga Çorbası Nasıl Yapılır?

Bugün sizlerle Toga Çorbası nasıl hazırlanır, Toga Çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Toga Çorbası için Malzemeler:

12 bardak et suyu ½  bardak pirinç ½  bardak nohut 1 adet yumurta 1,5  kaşık margarin 2,5 kaşık un 3 bardak yoğurt 1tutam maydanoz kırmızı biber

Toga Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Nohudu akşamdan ıslatın, ertesi gün haşlayıp soğuk su ile yıkayın. Kabuklarını ayıklayın. Pirinci de yıkayın. Bir tencere içine et suyunu koyun; nohut ve pirinci içine dökün; maydanoz ve tuz serpip kaynamaya bırakın. Ayrı bir kapta un, yumurta ve yoğurdu çırpın. ½  bardak su katın. Bunu da pişen çorbaya dökün 1taşım daha kaynatarak ocaktan alın. Tavada yağ kızdırıp kırmızı biber serpin; servis ederken çorbaya gezdirin.

 

tarifi-12.jpgtarifi-8.jpg

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡