Tuzlu Bisküvi tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Tuzlu Bisküvi Nasıl Yapılır?
Tuzlu Bisküvi nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Tuzlu Bisküvi Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?
Yayınlanma:
Güncelleme:
Bugün sizlerle Tuzlu Bisküvi nasıl hazırlanır, Tuzlu Bisküvi yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…
Tuzlu Bisküvi için Malzemeler:
1 bardak su, 1 bardak zeytinyağı, 2 kaşık sirke, 125 gr margarin, 1 tatlı kaşığı şeker, tuz, kabartma tozu, alabildiğine un, 1 adet yumurta sarısı, susam
Tuzlu Bisküvi Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Bir kap içinde su, zeytinyağı, margarin, sirke, şeker, tuz ve kabartma tozunu karıştırın. İçine yavaş yavaş un ekleyip hamur haline getirin. Sonra bu hamurdan parçalar alıp halka şekli verin. Üzerlerine yumurta sarısını sürüp susam serpin. Orta ısıdaki fırında pişiriniz.
Yemek Tarifleri